Alpha DPI

Str. Iosif Albu, nr. 62A, et. 2, sector 3, Bucuresti

Property Types

  • 100% Terenuri

Property Status

  • 100% Vanzari

Property Cities

  • 83% Ilfov
  • 17% Bucuresti
  • 13% DN3
  • -13% Other

About Alpha DPI

Lucram pentru tine. Increderea conteaza !!!

Cu peste  20 ani  de  experienta pe piata  imobiliara  bucuresteana   simtim  nevoia de a crea o agentie imobiliara care sa reprezinte cu profesionalism  aceasta  activitate la orice nivel.

Constienti  fiind de la bun inceput de cresterea  permenenta  a exigentelor  pietei imobiliare,  investim permanent in calitatea serviciilor, stiind ca doar o prestatie  profesionista  va  consolida  increderea  clientilor nostri.

Astfel…

Am luat fiinta din dorinta de a fi utili si din necesitatea pietei  imobiliare de a se „scutura” de toti cei ce se considera ”agenti imobiliari” si nu fac altceva decat sa distruga imaginea adevaratilor profesionisti, murdarind  reputatia  celor ce se pregatesc  zilnic, incercand sa isi ridice nivelul de pregatire profesionala, tinzand spre standarde cat mai inalte ale prestatiei serviciilor oferite cat si de constientizare a rostului  si rolului  lor in efervescenta  permanenta a “junglei” imobiliare.

Nu orice ”ghid“ sau ”taximetrist” imobiliar este  si  AGENT IMOBILIAR.

Tinuta,  aspectul, prestanta,  rabdarea,  conduita civica, confidentialitatea, pregatirea tehnica  si  legislativa,  sunt elemente de baza in  bagajul  profesional al  agentului imobiliar.

Respectul  profesional fata de cei ce apeleaza la serviciile noastre se materializeaza din punctul de vedere al agentului nostru imobiliar prin realizarea in siguranta, la cele mai ridicate cote de eficienta si profesionalism, a tuturor obligatiilor ce revin din efectuarea acestei meserii, avand ca scop ridicarea la nivele maxime ale deontologiei  acestei  profesii.

ALPHA Dezvoltari  Proprietati  Imobilire  si-a propus  inca de la inceputul  activitatii  sale,  sa devina  o  ALTFEL DE AGENTIE IMOBILIARA,punand accentul  pe tot ceea  ce  inseamna  etica umana,  morala si profesionala, respectand dorintele clientilor sai,  dar  in acelasi timp, aducand acestora  informatii sub toate aspectele unei  tranzactii  imobiliare. Cautam si gasim cele mai bune solutii pentru clientii nostri avand  grija de banii lor ca de proprii bani, stiind ca multumirea lor inseamna succesul noastru.

Abordand  “problema”  fiecarui  client in parte,  punand  interesul  beneficiarului  serviciilor sale la loc de cinste, ALPHA D.P.I. face dovada  ca este partenerul tau de incredre si  intradevar  poate fi “agentia  TA imobiliara”!

Pornind  de la simpla informare  asupra  nivelului  pietei, modalitatile de creditare si procedurile acestora , trecand prin intreg procesul de selectie a proprietatii dorite, acordand asistenta pe toata aceasta perioada si terminand prin inchierea transferului de proprietate intre parti, ALPHA D.P.I. se alatura clientilor sai sprijinindu-i in realizarea tuturor dezideratelor.

Suntem nerabdatori sa fim pusi  la  incercare  pentru a  putea  dovedi ca….intradevar….

SUNTEM AGENTIA IMOBILIARA CARE LUCREAZA PENTRU TINE !!!

Language: Romana, Engleza

Compare listings

Comparaţie